O NAMA

Činimo da ovo mjesto postane Vaš dom

Hotel Imzit je smješten u Sarajevu, na 500m od Sarajevskog aerodroma i 15km od olimpijskih planina Igmana i Bjelašnice. Ovaj smeštajni objekat nudi besplatan WiFi, besplatan parking, terasu, restoran, bar, diskoteku i recepciju koja je dostupna 0-24h. Sve sobe imaju balkon i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem i besplatnim toaletnim priborom. Svaka soba je klimatizovana, sadrži TV i frižider sa mini barom.
Hotel Imzit raspolaže jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima. Gostima su na usluzi sala za nepušace (40 mjesta), sala za sjednice (160 mjesta), sala za ručavanje (80 mjesta), velika sala (120 mjesta), parking. Hotel Imzit Dobrinja poseduje fitnes centar i teretanu. U okviru objekta možete da igrate stoni tenis, bilijar, pikado kao i da izađete u diskoteku koja se nalazi u sklopu hotela.
Uz ove sadržaje Hotel “Imzit“ nudi organizovanje poslovnih ručaka,koktela,svadbi i drugih svečanosti. Svakog dana se služi kontinentalni, halal ili doručak na bazi švedskog stola. U hotelskom restoranu pripremaju se raznovrsna mediteranska, evropska, lokalna hrana, jela sa roštilja, švedski sto, kao i vegetarijanski obroci.
44
SOBE
81
LEŽAJ
80
MJESTA U SALI
50
PARKING MJESTA